20 april 2024 Gebruikers online: 21
Agenda
Active creations

Piano & Co trapt eerste feestavond af

Geplaatst op: 18 april 2018

Na maanden van voorbereiding kijkt de Oranjevereniging met veel enthousiasme uit naar aanstaande vrijdag. Dan gaat de feestweek van 2018 officieel van start. Om 17.30 uur wordt gestart met de Dinnershow om vervolgens om 21.00 uur de allereerste feestavond van dit jaar af te trappen.

Op het podium staat vrijdag de band Piano & Co. En deze avond is het publiek aan zet. Met Piano & Co heeft de Oranjevereniging een groep muzikanten naar Zwartsluis gehaald waarbij bezoekers bepalen wat ze spelen. Ze noemen het zelf “één van de meest flexibele en uitdagende ‘request’ shows van dit moment”.

Piano & Co weet elk publiek te overdonderen door de aangevraagde verzoekjes om te toveren tot iets verrassends. Ieder verzoekje uit de zaal wordt opgevangen en verrassend verpakt a la Piano & Co. Passie, humor, muzikaliteit en star quality zijn sleutelwoorden voor deze show. Met hun brede repertoire weten ze Zwartsluis ongetwijfeld te verrassen. “Als Piano & Co op bezoek komt, is het gegarandeerd feest!”, zo laten ze zelf weten.

Meer weten en een video bekijken om in de stemming te komen? Zie https://oranjeverenigingzwartsluis.nl/programma/feestavond-met-piano-co

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice