19 april 2024 Gebruikers online: 31
Agenda
Active creations

Tafeltennissers doen stapje terug

Geplaatst op: 23 april 2018

Het eerste team van TTV Zwartsluis speelde de laatste wedstrijden tegen het derde team van DTV’84 en het tweede team van Harderwijk. In beide wedstrijden was er geen winst. Tegen DTV kwamen Albert Mooiweer en Jan Booij niet tot winst. Aldert Vegter won twee keer. Tegen Harderwijk kwam Albert Mooiweer opnieuw net niet tot winst. Aldert Vegter en Roel Santbergen wonnen ieder twee keer. Met deze resultaten was handhaven in de derde klasse niet mogelijk.

Het tweede team speelde tegen het tweede team van Batfighters en tegen negende team van Heino. Tegen Batfighters kwam Marc de Rijk tot drie zeges. Kenneth van Dijk kwam tot twee zeges. John van Schellen wist ook tot twee zeges te komen. Tegen Heino kwam Marc de Rijk tot drie zeges. Kenneth van Dijk won twee keer. John van Schellen won drie keer. De eindstanden waren een 7-3 en 9-1 zege. Dit team blijft in de vierde klasse.

Het derde team speelde tegen het tweede team van Smash-in en het elfde team van Kampenion. Wietze Bakker, Gerwin van Dalfzen en Christophe Meijer wisten ieder één keer tot winst te komen. De eindstand was een 7-3 nederlaag. Tegen Kampenion kwam Gerwin van Dalfzen tot één keer winst. Wietze Bakker won twee keer en Christophe Meijer won drie keer. Eindstand een 7-3 zege. Het derde team moet deze klasse helaas door degradatie verlaten.

Het vierde team speelde tegen Smash ‘70, team tien. Opnieuw een zege voor het vierde. Mahamud Washsh Darwiesh was opnieuw goed voor drie zeges. Harm Hageman won twee keer en Bianca Meijer kwam tot één zege. De eindstand was een 7-3 zege. Dit team heeft nog drie punten nodig om kampioen te worden. Het kampioenschap haalden zij binnen in de laatste wedstrijd, in en tegen ‘s- Heerenbroek. Mahamud Washsh Darwiesh, Twan Ketelapper en Harm Hageman kwamen ieder tot twee keer winst. Zij zullen binnenkort de waardering hiervoor ontvangen.

Het vijfde team speelde tegen het vierde team van Harderwijk. in Harderwijk wisten de spelers een kleine zege te behalen. Joost de Graaf kwam tot één zege, Mark Smit wist twee keer te winnen en Tjalling Wynia speelde sterk en won drie keer. De eindstand was een 6-4 zege. De laatste wedstrijd ging tegen het zesde team van DTV ’84. Jonathan Booij en Mark Smit kwamen ieder tot één zege. Tjalling Wynia speelde sterk en won drie keer. Het team staat in de stand op de tweede plaats en zal daar ook blijven.

De jeugd kwam deze week ook weer achter de tafels.

Zwartsluis 1 was te gast in Staphorst. Na een mooie wedstrijd was er een kleine winst voor Zwartsluis. Jonathan Booij kwam tot één zege, Edward de Wit wist twee keer te winnen. Twan Ketelapper bleef ongeslagen. De eindstand was een 6-4 zege.

Tegen Smash ’70 zat er niet veel winst in. Thimo Smit en Edward de wit kwamen niet tot winst. Twan Ketelapper won één keer. Zo sloten zij dus af met een 9-1 nederlaag.

Zwartsluis 2 speelde in Nunspeet, tegen het derde team van LeoGang SL. Thimo Smit en Yannick Meijer wonnen ieder één keer. Simon l’Amie kwam tot twee zeges. De eindstand was een 6-4 nederlaag. Ook zij moesten nog naar Smash ’70. Tegen het vierde team van Smash zat er geen winst in voor Thimo Smit, Yannick Meijer en Simon l’Amie.

Het derde team moest naar Staphorst om daar tegen het derde team te spelen. Hidde Keuter kwam niet tot winst. Ramon Albers en Ingmar Steenbergen wonnen ieder één keer en samen ook het dubbelspel. De eindstand was een 7-3 nederlaag.

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice