17 januari 2019 Gebruikers online: 4
Agenda
Active creations

Podium Lokaal gaat verhuizen

Geplaatst op: 11 mei 2018

San Glaser geeft op zondag 24 juni om 16:00 een concert in Podium Lokaal. Dat is om meerdere redenen een bijzonder evenement. Podium Lokaal gaat namelijk verhuizen en het optreden van Glaser is daarom op deze locatie het ‘afscheidsfeest’ van het kleinschalige theater. Na de zomer zijn de optredens op een andere plek te zien.

‘Theaterdirectrice’ Barbara Lok heeft voor het komende seizoen al een groot aantal nieuwe artiesten geboekt. Waar de concerten zullen plaatsvinden, is op dit moment nog niet bekend. Zodra daarover meer nieuws is, staat dat op www.podiumlokaal.nl. Op deze site ook alles over de programmering van het nieuwe theaterseizoen.

Maar eerst dus nog San Glaser, voor Barbara Lok een bekende. Samen zaten ze namelijk ook de meidengroep Valeries Garten die vooral in Duitsland successen boekte. Glaser is als Sandra Buurke geboren in Hoogezand-Sappemeer. Met haar grote liefde voor de jazz, maar ook een zwak voor soul en pop, heeft ze inmiddels vier albums opgenomen bij onze oosterburen. Het concert in Sint Jansklooster is haar eerste optreden als zangeres en songwriter in Nederland.

Ondanks dat ze een ervaren zangeres is vindt ze het spannend. Het is alweer jaren geleden dat San Glaser vertrok uit Hoogezand en Groningen, om een muzikale toekomst in Duitsland op te bouwen. Eigenlijk is dat bij toeval ontstaan, zo vertelt ze. “Het was geen plan, ben er min of meer terechtgekomen. Ik maakte eerst muziek in Nederland met een Nederlands bandje, een top 40-band. Dat waren mijn eerste voetstappen in de muziek.”

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice