17 januari 2019 Gebruikers online: 7
Agenda
Active creations

Lassche en Schaapman kampioen bij de Toesebolte

Geplaatst op: 13 mei 2018

Biljartclub De Toesebolte huldigde tijdens het seizoenfeestje alle kampioenen in de verschillende biljartdisciplines. In het spelsoort Libre werd L. Lassche onbetwist kampioen met het maximaal haalbare aantal punten en in het spelsoort bandstoten deed H. Schaapman daar niet voor onder. Hij haalde daar dus ook het maximale aantal punten.

Kartrekker Meijer prees beide kampioenen dan ook om hun inzet en spelinzicht, ook bedankte hij N. van Dooren voor het opzetten en begeleiden van beide competities en zei te hopen dat deze dat voor het volgende seizoen weer zou willen doen, waarop positief werd gereageerd.

Na het officiële gedeelte werd er onder het genot van een hapje en een vloeibare versnapering een gezellige middag van gemaakt waarbij biljarten natuurlijk niet ontbrak. Om de beurt werd het spel met vier ballen op het biljart gespeeld, waarbij het de kunst is om in één beurt 100 caramboles te maken. Dat lukte deze middag niemand.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice