28 maart 2024 Gebruikers online: 39
Agenda
Active creations

JO11-1 met monsterscore kampioen

Geplaatst op: 26 mei 2018

Tekst en foto's Henk Kuik

Met een klinkende 10-1 zege werd zaterdagmorgen DESZ JO11-1  voorjaars kampioen in de 2e klasse Oost. Het nog steeds ongeslagen team van trainers/leiders Tom Kisjes, Marcel van Olst en Jarno van Eijken kreeg CSV’29 JO 11-3 op bezoek op sportpark De Cingellanden.

De gastheren en dame, aanvoerster Anouk Fakkert, lieten er geen gras over groeien in de beginfase van de wedstrijd. De Zwollenaren werden meteen onder druk gezet en binnen zeven minuten was het al 3-0 voor de aanstaande kampioenen.  Deze stand was ook meteen de ruststand. Tijdens de eerste helft moest Milan Vos uitvallen met nekklachten nadat hij ten val was gekomen.

Na de rust werd de score uitgebreid naar liefst 10-0 toen de Zwollenaren de eretreffer aantekenden en meteen de eindstand 10-1 op het scorebord stond.

Na afloop bleek dat Milan Vos naar de dokterspost was geweest en bleek dat zijn nekspier acuut verkrampt was. Diclofenac moet de pijn doen verminderen. Helaas geen kampioensfeest voor deze speler. Een kampioensfeest met zingen onder de douche, kinderchampagne, de gebruikelijke frieten, voor elke speler een mooie beker en een kampioensshirt voor spelers en begeleiders en natuurlijk mooie bloemen van DESZ voor de trainers/leiders en de sponsoren.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice