14 november 2019 Gebruikers online: 17
Agenda
Active creations

Van Wilde Deerne tot misschien Miss Giethoorn

Geplaatst op: 1 juni 2018

Naomi Groen uit Zwartsluis heeft een drukke periode achter de rug. Ze speelde het ‘takkenmens’ in De Wilde Deerne. Met een combinatie van professionals en amateurs gaf ze meer dan zestien (school)voorstellingen in De IJsselhallen. Komend weekeinde volgen de laatste opvoeringen, voor zondagavond is er nog plek.

“Ik zag een oproep, vulde een formulier in op internet, deed auditie en ze wilden me wel hebben”, vat ze kort de geschiedenis naar de eerste voorstelling samen. Buiten ‘de musical in groep 8’ heeft ze geen acteerervaring, maar nu was ze ineens onderdeel van een succesverhaal. “Deze musical sloeg aan en was steeds uitverkocht. Vandaar dat er nog wat extra shows zijn, maar daarna wordt het decor echt afgebroken”, vertelt Groen over de musical over een meisje dat in Antwerpen wordt ontvoerd en in verwilderde toestand in Zwolle wordt gevonden.

Groen is tijdens het hele stuk actief. Het is niet de eerste keer dat ze op de planken staat. Vorig jaar gooide ze al hoge ogen op een Parijse catwalk. Met haar opvallende kapsel drong ze door tot de modestad bij uitstek. En ondertussen wacht alweer een nieuwe ervaring. “Ik heb net gehoord dat ik in de finale van Miss Giethoorn zit. Tot de finale in september gaan we met alle missen verschillende activiteiten doen. Als voorbeeld zijn we 15 juni bij een cocktailparty bij beachclub Bodelaeke in Giethoorn. Waarom ik meedoe aan dit soort dingen? Omdat het geweldig mooie ervaringen zijn, die wil je toch niet missen? Ik heb er ontzettend veel zin in.”

Naast haar drukke bestaan volgt ze een economische mode opleiding op het Deltion College in Zwolle. Daar wordt ze klaargestoomd voor een leidinggevende functie. “Of ik niet liever actrice wordt? Niet als beroep later, maar het hangt er maar net vanaf wat op mijn pad komt. Ik maak nu in ieder geval hele leuke dingen mee.”

Gepubliceerd door Erik Driessen

2 reacties op “Van Wilde Deerne tot misschien Miss Giethoorn”

  1. Erik Driessen schreef:

    Terecht Appe! we passen het aan, hou ons scherp 😉

  2. Appe schreef:

    Naomi Groen gaf meer als zestien voorstellingen? En hoge ogen scoor je niet, maar gooi je. Je bent toch taalliefhebber, Erik?

Aquaservice