29 maart 2024 Gebruikers online: 39
Agenda
Active creations

Bouw De Zwarte Veste van start

Geplaatst op: 3 juni 2018

De bouw van De Zwarte Veste gaat volgende maand van start. In de afgelopen periode is de kavel op de Grote Kranerweerd bouwrijp gemaakt. Volgens projectontwikkelaar Martijn Veldhuijsen is er in het hoogwaardige bedrijfsverzamelgebouw nog ruimte voor enkele huurders of kopers.

Hij maakte afgelopen najaar zijn plannen voor het bedrijfsverzamelgebouw in Zwartsluis bekend. Dat staat straks op een beeldbepalende locatie op de Grote Kranerweerd, schuin tegenover het karakteristieke pand van Fortop en op steenworp afstand van de drukbezochte winkel vdBerg.

Onder meer een siersmederij en een restaurateur van klassieke auto’s vielen al voor de plek en de uitstraling van het gebouw. Daardoor kan de bouw van het complex binnenkort van start. Veldhuijsen verwacht dat binnen afzienbare tijd alle beschikbare ruimte verhuurd of verkocht is. “We hebben nog plaats voor ondernemers die op zoek zijn naar een unit. Het gebouw is geschikt voor vele branches, waaronder de lichte industrie. De locatie voldoet aan alle eisen van de moderne ondernemer. Kwaliteit en een hoogwaardige uitstraling staan voorop.”

Dankzij de flexibele indeling van het gebouw kan een ruimte volledig op maat voor een bedrijf worden gemaakt. In overleg kunnen veel opties (verdiepingsvloer, elektrische overhead deuren) worden toegevoegd. De units zijn ook zeer geschikt voor stalling en opslag.

Naast de koop van een unit (vanaf 63 m²), is het huren van een unit ook mogelijk.

Kijk voor meer informatie op www.dezwarteveste.nl of neem contact op met Bert Leistra ERA Makelaardij.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice