23 april 2024 Gebruikers online: 25
Agenda
Active creations

Informatieavond over duurzaamheid

Geplaatst op: 8 juni 2018

Ook zo benieuwd wat je als bewoner van Zwartsluis kunt besparen op je energie? En aan comfort kunt winnen? Tijdens de gratis informatieavond op dinsdag 12 juni in Sluuspoort vertelt DCZ je er alles over.

DCZ is een samenwerking tussen onder meer bedrijven uit Zwartewaterland. Zij hebben de handen ineengeslagen om je als huiseigenaar te helpen bij het verduurzamen van je woning. Het grote gemak van DCZ is dat zij een totaaloplossing bieden. Energieadviseur Egbert Brouwer komt je persoonlijke situatie bekijken en regelt daarna bij elk van de betrokken DCZ-leden een offerte. Of het nu gaat om zonnepanelen, een warmtepomp of isolatie; DCZ heeft het in huis. Het grote voordeel is dat je één aanspreekpunt hebt, een team van specialisten bij elkaar hebt en DCZ je ook helpt met subsidie.

Tijdens deze bewonersavond in De Sluuspoort vertelt DCZ je welke mogelijkheden er zijn om dankzij hen te profiteren van een lagere energierekening én meer comfort in huis.

De gratis bewonersavond start om 19.00 uur in Sluuspoort. Meer informatie en voorbeelden (in Zwartsluis) uit de praktijk? www.dczduurzaam.nl

 

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice