20 juni 2019 Gebruikers online: 27
Agenda
Active creations

Rook Bedrijfskleding steekt DESZ’ers in het nieuwe

Geplaatst op: 9 juni 2018

Tekst en foto's Henk Kuik

Zaterdagmorgen waren liefst 28 voetballertjes met hun trainers/begeleiders van DESZ op de Zomerdijk aanwezig bij Rook Darts en Bedrijfskleding. Voordat ze in Nijeveen tegen SVN’69 moesten voetballen, gingen ze eerst met hun nieuwe shirtsponsor op de foto.

Na het maken van de foto’s overhandigde Atze ten Klooster, bestuurslid en trainer, de familie Rook een boeket bloemen en bedankte hen voor de royale sponsering. “Zonder sponsoren kan DESZ niet bestaan en de vereniging wil hun dankbaarheid uitdrukken door deze bloemen te overhandigen” aldus ten Klooster. Naast het overhandigen van de bloemen kreeg de nieuwe sponsor een DESZ sjaal.

Op zijn beurt overhandigde Bennie Rook een ingelijst DESZ shirt aan het team en kregen alle spelers een heerlijk spekje zodat ze goed voorbereid aan hun wedstrijden konden beginnen.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice