20 juni 2019 Gebruikers online: 26
Agenda
Active creations

Ondernemers bezoeken de Handelskade

Geplaatst op: 11 juni 2018

Ondernemers luisteren naar het verhaal van ZWPD

Met de komst van ZWPD Personeelsdiensten, Regiobank en Jan en Wilke Feenstra is de bedrijvigheid aan de Handelskade de laatste tijd flink toegenomen. Daarmee was de straat maandag een goede locatie voor een bijeenkomst van Ondernemerskring Zwartsluis. De ondernemers bezochten ook Atelier Schraa en begonnen met een vergadering in De Sluuspoort.

Daar stond voorzitter Harmen Sikkema eerst stil bij het overlijden van Driek de Goede. Woorden als bizar en onvoorstelbaar kwamen net zoals in de afgelopen weken weer veel voorbij. Sikkema kon ook melden dat er binnenkort een groot bord komt dat duidelijk maakt dat er kavels beschikbaar zijn op de Grote Kranerweerd. Dat Zwartsluis een groot industrieterrein heeft, is nu sowieso niet goed zichtbaar voor de argeloze voorbijgangers. Ook wordt gepeild of er interesse is in camerabeveiliging. De Ondernemerskring heeft ook de fietsveiligheid op het industrieterrein nog eens onder de aandacht gebracht bij de gemeente.

En wellicht is dat maandagavond nog een keer gebeurd, want het voltallige college van B en W was ook aanwezig, inclusief de nieuwe gezichten Maarten Slingerland en Albert Coster. Zij vergezelden een grote groep ondernemers, want het ledenaantal blijft stabiel. Bij de verschillende bedrijven hoorden ze wat die voor hen kunnen betekenen. Na de bedrijfsbezoeken is er een afsluitende barbecue bij het Botterhuus.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Eén reactie op “Ondernemers bezoeken de Handelskade”

  1. henk schreef:

    tja…nu nog een uitbater voor ”de burgemeester”toch zonde dat
    zo’n mooi pand op deze prachtige plek leeg staat…

Aquaservice