23 mei 2019 Gebruikers online: 10
Agenda
Active creations

Boottocht Nieuwe Schans volgeboekt

Geplaatst op: 13 juni 2018

De door de stichting De Nieuwe Schans op 6 augustus aanstaande georganiseerde boottocht is volgeboekt. De belangstelling is boven verwachting groot. Er kon tot 20 juni worden ingeschreven onder voorwaarde ‘vol is vol’. Dit punt is nu al bereikt. De aanmeldingen die nog binnenkomen worden op een reservelijst geplaatst en komen alsnog in aanmerking als er afmeldingen worden ontvangen.

Het bestuur overweegt in het najaar en anders volgend jaar opnieuw een boottocht te organiseren. Zo’n vaartocht spreekt de bewoners en senioren aan. De tocht in augustus volgt de Zuiderzeeroute en vertrekt rond elf uur vanaf de Havendijk.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice