20 juni 2019 Gebruikers online: 25
Agenda
Active creations

Nieuw boek over De Wieden

Geplaatst op: 13 juni 2018

Bij Uitgeverij Matrijs is een nieuw boek over De Wieden verschenen. Het is een fietsroute uit de reeks ‘Cultuurhistorische routes in Nederland’. “Ontdek hooilanden vol met bloemen, moerasbossen en een boeiende turfgeschiedenis”, prijst de uitgever het boek aan.

“De erfgoedroute voert vanaf Sint Jansklooster langs plaatsen met schilderachtige namen als Ronduite en Belt-Schutsloot. Even verderop wordt het turfverleden van de streek zichtbaar. Deze rijk ge├»llustreerde cultuurhistorische route laat u aan de hand van buurtschappen, gebouwen en kunstwerken kennismaken met eeuwenoude, unieke cultuurlandschappen”, aldus Matrijs.

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice