25 april 2024 Gebruikers online: 149
Agenda
Active creations

Albatros wint eerste editie bedrijventoernooi

Geplaatst op: 17 juni 2018

Tekst en foto's Henk Kuik

De Albatros won zaterdag het eerste bedrijventoernooi van DESZ, het RS-Service 7×7 bedrijventoernooi. Volgens de organisatoren Gerjan Spit en Jarno van Eijken en organisator/sponsor Robert Schuite was het evenement een groot succes. Liefst zeventien bedrijven hadden zich aangemeld.

Vanwege het promotie/degradatie duel van het tweede elftal van DESZ was er een duidelijk gebrek aan kleedruimte. Dit werd opgelost door drie tenten bij te plaatsen en verder de beschikbare ruimtes in het clubgebouw als kleedruimte te gebruiken.

Er werd gespeeld in een Recreatie- en Prestatiepoule met respectievelijk 9 en 8 deelnemende ploegen. Op vier kleine velden werd met een 7 mans formatie aangetreden.

Nadat alle poulewedstrijden waren afgewerkt bleek dat in de Prestatiepoule Brasserie De Albatros uit Zwartsluis de winnaar was, terwijl bij de Recreanten D’IJSCO uit Genemuiden als winnaar uit de bus kwam.

Nadat de barbecue was aangestoken werden de prijzen door Erelid Gerrit Jan ten Klooster uitgereikt aan Emiel Visscher van De Albatros en Max en Gerralt van Dijk van de D’IJSCO en konden de organisatoren op een zeer geslaagd toernooi terugkijken.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice