25 april 2024 Gebruikers online: 33
Agenda
Active creations

Scholieren bereiden zich voor op Zwartewaterlandloop

Geplaatst op: 18 juni 2018

Tekst en foto's Henk Kuik

Maandagmorgen kregen de leerlingen van de Arembergschool ter voorbereiding op de Zwartewaterlandloop een clinic van Marco Mosman en Lukas Fakkert.

De leerlingen van de groepen 3 tot en met 8 kregen een tweetal oefeningen voorgeschoteld. Het “Raven en Rattenspel” en het “Dobbelsteenspel”. In beide onderdelen was het competitie-element duidelijk aanwezig. Vol enthousiasme werd er aan deel genomen en soms was het gejuich van leerlingen onderwijzers en onderwijzeressen én Marco en Lukas niet van de lucht. Kortom een mooie voorbereiding voor de Zwartewaterlandloop op 6 juli aanstaande. Voor de leerlingen ligt er een parcours van 1 en 3 kilometer klaar, terwijl er ook ingeschreven kan worden voor de estafette.

Telkens werden er na afloop van een groepsclinic inschrijfformulieren aan de docent uitgereikt zodat de leerlingen zich in kunnen schrijven.

Volgens Johan Slurink, deel uitmakende van het organisatiecomité,  die ook even een kijkje kwam nemen, waren er al ruim 60 inschrijvingen binnen voor de loop.

Dinsdag wordt een zelfde clinic gegeven aan de leerlingen van de Wijngaard.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice