18 augustus 2019 Gebruikers online: 15
Agenda
Active creations

Kinderdisco valt in de smaak

Geplaatst op: 7 juli 2018

Kinderopvang ‘Bij Marloes’ en Just Dance hadden afgelopen vrijdag de handen in één geslagen met het organiseren van een kinderdisco. Deze disco vond plaats bij Kinderopvang ‘Bij Marloes’ aan de Purperreigerlaan. Voor Just Dance, de plaatselijke dansgroep, was het ook de afsluiting van een succesvol dansseizoen.

Bij binnenkomst werden kinderen getrakteerd op een overheerlijke cocktail van Gerralt van Dijk Cateringservice om alvast in de sfeer te komen. De aanwezige kinderen werden van 19:00 uur tot 21:00 uur op een muzikale manier vermaakt door Karl Vos. Vervolgens zorgde Just Dance voor de kers op de taart. Deborah Kisjes (Just Dance) was na afloop zeer te spreken over de avond. “Het was voor alle kinderen een geweldige avond met veel plezier. Daarnaast was het ook erg leuk om een disco te organiseren in samenwerking met Kinderopvang ‘Bij Marloes’.”

Ook Marloes Bols, eigenares van de kinderopvang, was content met de georganiseerde kinderdisco. “Het was een keer wat anders. Ik probeer op deze manier toch een positieve swing te geven aan de kinderopvang. Vooral voor de kinderen van de BSO was dit een aangename verrassing.”

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice