26 maart 2019 Gebruikers online: 14
Agenda
Active creations

Finale Sunday Sessions in Sint Jansklooster

Geplaatst op: 9 juli 2018

Voor de 3e keer wordt het Sunday Sessions Gala in Sint Jansklooster gevierd. Tijdens deze avond wordt het dorpshuis, omgetoverd tot een heus gezellig theater, waarin geweldige zangers en zangeressen uit Zwartewaterland, Flevopolder en Steenwijkerland hun kunsten vertonen. Het zal een sfeer gaan uitademen a la Oscar uitreikingen, dus gala kleding is zeker gewenst.

Sunday Sessions in 2011 voorjaar ontstaan! Elke eerste zondagmiddag van de maand treden er steeds zangleerlingen van Barbara Lok op in Podium Lokaal in Sint Jansklooster. Vanaf oktober worden de Sunday Sessions in de Sluuspoort gehouden.

“Door het grote succes, van de afgelopen 5 jaren, waren er afgelopen jaar 7 zondagmiddagen gepland. Elke leerling zingt 2 liedjes helemaal alleen. Per ‘Sunday Session’ zingen er dus ongeveer 8 of 9 leerlingen! Per maand kan er gestemd worden op de uitvoerende leerlingen, door pluimen die er worden uitgereikt door het desbetreffende publiek, die er op dat moment aanwezig zijn. Tot en met de maand Mei/ Juni 2018, hebben we zo een 18 pluimwinnaars bij elkaar verzameld. En met ál deze mensen gaan we 14 Juli het officiële Gala in, met een heuse jury”, legt Barbara Lok uit.

In de jury zitten Burgemeester Eddy Bilder van Zwartewaterland en Jan Blei ( tekstschrijver van o.a Storm over Beulaeke ) en Nienke de Groot ( zangeres )

Er zijn verschillende publieksprijzen te winnen en natuurlijk de juryprijs. De jongste artiest is Hannah Voorhorst uit Genemuiden. Verder zijn er enkele spelers uit de succesvolle Musical: Storm over Beulaeke. Het belooft weer een prachtige afwisselende avond te worden.

 

Waar:             St Janskamp, Monnikenweg , Sint Jansklooster

Hoe laat: 20:00

Entree: 5,00

 

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice