26 maart 2019 Gebruikers online: 11
Agenda
Active creations

Van Dijk Banket introduceert de muffin

Geplaatst op: 10 juli 2018

Afgelopen week organiseerde Van Dijk Banket een Muffinmaster-event voor haar eigen team. De happening op eigen terrein vormde de aftrap voor de introductie van de nieuwste topspecialiteit van de internationaal opererende banketbakker uit Zwartsluis: rijk gevulde, fraai gedecoreerde en oneindig gevarieerde muffins!

Dit jaar heeft Van Dijk Banket haar klanten enthousiast gemaakt voor heerlijke nieuwe muffins in alle soorten en maten. Directeur Gijsbert van Dijk: “We willen verrassen met onderscheidende en innovatieve producten, waarbij smaak een belevenis wordt en duurzaamheid voorop staat. Dat is met onze muffins gelukt. Ons hele team heeft de afgelopen tijd hard gewerkt om zowel de smaak als de duurzame productie- en verpakkingswijze te ontwikkelen en te perfectioneren.”

Muffinmaster-event

Tijdens het Muffinmaster-event kon het hele team van Van Dijk Banket de nieuwe muffins voor het eerst proeven. Vanuit een sfeervolle foodtruck deelde Van Dijk de muffins zelf uit. “Een mooie manier om onze medewerkers te bedanken voor hun betrokkenheid bij de totstandkoming van deze heerlijke muffins”, aldus van Dijk. “De zelfgecreëerde smaaksensatie was echt een beleving en zorgde voor enthousiaste reacties.”

Muffinmaster Roadshow
Wat Van Dijk betreft mogen zijn medewerkers zich vanaf nu heuse Muffinmasters noemen. Dat ze die titel echt verdienen, wil de directeur ook mensen uit de regio laten ervaren. Wees dus niet verrast als u deze zomer opeens de foodtruck van Van Dijk Banket tegenkomt op pleinen en markten. “Om iedereen kennis te laten maken met de rijk gevulde muffins willen we op Muffinmaster Roadshow. Dat plan zijn we momenteel verder aan het uitwerken.”

Van Dijk Banket werkt samen met de grote supermarktketens in binnen- en buitenland. Ook daar zijn de muffins inmiddels geïntroduceerd. “We merken dat zij een partner in innovatie en duurzaamheid zoeken”, vertelt Van Dijk. “Daar spelen we met onze muffins en wijze van produceren en verpakken volledig op in. Onze ambitie is om uit te groeien tot dé Muffinmaster van Europa.”

Extra personeel nodig
Van Dijk is enthousiast over de kansen. “We denken dat we met deze stap ons bedrijf een boost gaan geven. Om die verwachte groei in goede banen te leiden, zoeken we enthousiaste en ondernemende collega’s die van aanpakken houden. Wellicht ontmoeten we onze collega’s komende zomer op de markten en pleinen die we aandoen, maar natuurlijk mag je nu ook al contact met ons opnemen als je wil meer wilt weten over werken bij de Muffinmasters van Van Dijk.”

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

Eén reactie op “Van Dijk Banket introduceert de muffin”

  1. HAW schreef:

    Mogen we trots op zijn, een prachtig Sluziger bedrijf

Aquaservice