26 maart 2019 Gebruikers online: 20
Agenda
Active creations

Drieduizend knieperties gebakken in De Schans

Geplaatst op: 11 juli 2018

Tekst en foto Roel Huls

Woensdagmorgen om acht uur was het al vroeg ´knieperties´ bakken in Woonzorgcentrum De Schans te Zwartsluis. De oude traditie rond de jaarwisseling kreeg begin dit jaar bijval om ook midden in de zomer een morgen hiervoor aan de slag te gaan. 

Naar schatting drieduizend knieperties werden in opgerolde variant door de ´bakploeg´ onder leiding van Wolterien Koerhuis gebakken. De dames Touwen en Van Donselaar zorgden voor de verpakking en verkoop voor een zacht prijsje. De belangstelling is groot en net als vorige keren zullen deze midzomer kniepertjes in een vlot tempo ‘aan de man zijn gebracht’.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice