26 maart 2019 Gebruikers online: 13
Agenda
Active creations

Jeugd toch aan het voetballen

Geplaatst op: 11 juli 2018

Tekst en foto's Henk Kuik

Op de derde dag van de Zwemvierdaagse is het op het voetbalveld toch een drukte van belang. Na voetballoze middagen op maandag en dinsdag is de jeugd van Zwartsluis actief op het nog goed bespeelbare veld een heuse competitie aan het spelen. ’s Morgens is het veld nog gerold, zegt Jan Rook van zwembad De Kragge.

Mark Horst, leerling van De Wijngaard, vond het maar niets dat er geen voetbal voor de jeugd was aldus Margreet Moorman van de voetbalorganisatie. Mark kwam met een lijst van een flink aantal leerlingen die op de woensdag- en donderdagmiddag de competitie wilden aangaan en aldus konden er twee poules met ieder drie teams gevormd worden. Morgenmiddag, de laatste dag van de zwemvierdaagse, zijn er nog een aantal poulewedstrijden en de finales.

Ook in het zwembad was het een drukte van belang en een tevreden Jan Rook keek samen met een vijftal collega’s toe hoe ouders en kinderen hun baantjes trokken. Perfecte zwemomstandigheden zijn het met een heerlijk zonnetje daar in het zwembad.

Op het plein voor het zwembad draait de zweefmolen van Folkerts zijn rondjes en in plaats van de quads zitten er nu kinderen op een elektrisch bull totdat ze er afgeworpen worden.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice