29 maart 2024 Gebruikers online: 34
Agenda
Active creations

JustDance zoekt nieuwe docent

Geplaatst op: 26 juli 2018

“Aan alles komt een eind…ook aan de gezellige, leerzame, fantastische intensieve danslessen van Karijn Haasjes. Daarom is JustDance Zwartsluis op zoek naar een nieuwe dans docent(e)”, meldt Deborah Kisjes.

Na twee seizoenen heeft Karijn Haasjes een nieuwe uitdaging gevonden wat betreft haar studie, een mooie nieuwe kans maar voor JustDance een groot gemis! Met 5 groepen is het voor Deborah Kisjes te veel om alleen te doen.  Voornamelijk zijn het de oudste 3 groepen die schreeuwen om een nieuwe docent.

Leeftijd van de verschillende groepen zijn:

9 t/m 11 jaar, 12 t/m 15 jaar en de oudste groep is 16 t/m 21 jaar.

Vanaf september zal de nieuwe leraar(es) haar ervaringen mogen delen met de groepen. “Wij hopen ontzettend dat er iemand net zo enthousiast is als ons en die ons dan ook graag zou willen helpen! Om alles alleen te doen is veel te veel voor mij en als ik week in week uit zie hoeveel plezier de kinderen erin hebben zou ik het zo zonde vinden om alles helemaal stop te moeten zetten, dat zouden we dus graag willen voorkomen!”, aldus Deborah.

Dus..  heb je plezier in het dansen en wil jij je ervaringen delen met de kinderen? Neem dan contact op met JustDance Zwartsluis. justdancezwartsluis@hotmail.com of doe een belletje naar: 06 21 98 21 66

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice