18 augustus 2019 Gebruikers online: 17
Agenda
Active creations

Kofferbakverkoop onder wisselende omstandigheden

Geplaatst op: 28 juli 2018

Foto's Jan van Kleef

De weersvoorspellingen met regen boven Zwartsluis komen meestal niet uit. Echter afgelopen zaterdag kreeg buienradar volledig gelijk. De gehele dag door was er dreiging van regen met enige opklaringen. Maar ondanks deze wisselende omstandigheden was de animo om Zwartsluis te bezoeken groot voor de kofferbakverkoop tijdens de Zwartsluizer Zaterdag

Was je op zoek naar een herkenbaar vaasje of servies uit het verleden of naar gereedschap of leuke kleding, het was er allemaal. En de toerist zocht duidelijk vertier in het pittoreske dorpje.

Voor komende zaterdag staat de kidsday op het programma met een gigantische opblaasbare stormbaan, een suikerspinclown die gratis suikerspinnen weggeeft, een leuke puzzeltocht en natuurlijk het boegsprietlopen wat ieder jaar een vast onderdeel van de zaterdagen uitmaakt.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice