12 december 2019 Gebruikers online: 25
Agenda
Active creations

Eerste Waterevent voor herhaling vatbaar

Geplaatst op: 29 juli 2018

Camping/kanoverhuur Kleine Belterwijde en De Goede Watersport hielden zaterdag een waterevent voor jong en oud. Liefhebbers konden verschillende boten en sloepen testen. Ook waren er supplanken, waterfietsen, peddelbootjes, optimisten, surfplanken, verschillende soorten kano’s, een catamaran, een grote waterglijbaan met banden en een mooie grote opblaasbuikschuifbaan. De muziek werd verzorgt door drive in show De Deurzakkers. Ondanks het wisselvallige weer was het een geslaagd evenement dat voor herhaling vatbaar is.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

2 reacties op “Eerste Waterevent voor herhaling vatbaar”

  1. Josien schreef:

    Jammer dat je de foto’s niet Kahn opslaan.. zoonlief staat op 2 van de 4 foto’s ( 2 en 3)! Goed geslaagd evenement!

  2. Frans Kottier schreef:

    Top event, goed georganiseerd

Aquaservice