18 augustus 2019 Gebruikers online: 17
Agenda
Active creations

Elly’s Beach en Bistro in trek deze warme zomer

Geplaatst op: 29 juli 2018

Het strandje bij de Blauwe Hand

Op zoek naar een sfeervol strand met een lekker hapje en drankje op loopafstand? Dan is Elly’s Beach en Bistro aan de Beulakerwijde een uitstekende keuze. “Steeds meer mensen uit een wijdere regio weten ons te vinden. De zomer gaat ook maar door…”, vertelt uitbaatster Elles Oortwijn. Haar zaak blijft bovendien ‘volop in beweging’ om nog aantrekkelijker te worden.

Dat blijkt bijvoorbeeld al op het strandje dat vorig jaar werd aangelegd. Het zand, het speeltoestel en de ligstoelen waren er al. “Onlangs hebben we grote Corono-parasols en hangmatten gekocht. En daar wordt ook al veel gebruik van gemaakt”, vertelt Elles. Ook het terras is verder aangepakt met nieuw meubilair en een mooier windscherm.

Ook binnen is Elly’s Beach en Bistro weer verder vernieuwd. “We hebben een nieuwe vloer en een nieuwe bar en al het meubilair is nu in dezelfde stijl. Bovendien hebben we de twee zalen op de verdieping gemoderniseerd. Die zijn nu zeer geschikt voor feestjes, vergaderingen of workshops. Bij elkaar zijn ze geschikt voor zeker 250 tot driehonderd mensen.”

Elly’s Beach en Bistro heeft ook een aantal nieuwe arrangementen, waarbij de cocktailworkshop veel mensen aanspreekt. “Sinds dit jaar werk ik samen met een cocktailspecialist. Wij geven speciale workshops waarin deelnemers cocktails leren maken. Heel leuk voor bijvoorbeeld een vriendenuitje, in combinatie met een barbecue. Ook maken we cocktails op locatie, bijvoorbeeld tijdens evenementen in de regio. Daarin is ook veel interesse.”

De locatie in Wanneperveen leent zich bij uitstek voor een vaartocht door De Wieden of over de grote meren. Door een samenwerking met Varenindewieden.nl is dat ook mogelijk. Bovendien denkt Elles na over sloepenverhuur in het volgende seizoen. Eerst maar eens genieten van de huidige zomer. Dat is wel alle zeilen bij zetten. “In de horeca is het momenteel lastig om personeel te vinden, waardoor we met een klein team werken”, zegt Elles. Wie dat team wil versterken, is kortom van harte welkom.

Kijk ook op www.ellysbeachenbistro.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice