26 april 2019 Gebruikers online: 5
Agenda
Active creations

Vandalisme bij het Grote Gat

Geplaatst op: 5 augustus 2018

Vandalen hebben in de nacht van zaterdag op zondag een vuilnisbak bij het Grote Gat uit de grond gehaald en in het water gegooid. Een buurtbewoner waarschuwt om op te letten, omdat de vuilnisbak niet goed zichtbaar is en bij de steiger ligt. Een duik nemen is overigens niet verstandig, omdat het er blauwalg in het water is geconstateerd.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

Eén reactie op “Vandalisme bij het Grote Gat”

  1. Willem en Corry van Polen schreef:

    Vreselijk, wat een idiote actie, als wel iemand duikt kan die voor zijn leven verlamd of nog erger zijn. Hoop dat de dader(s) gevonden worden, bedenk eerst toch eens wat dit voor een ellende kan veroorzaken….

Aquaservice