26 april 2019 Gebruikers online: 10
Agenda
Active creations

Zaterdag zomerbraderie in Zwartsluis

Geplaatst op: 6 augustus 2018

Waterpret en stormbaan tegelijk het was allemaal nodig om enig verkoeling te brengen op de Zwartsluizer Zaterdag van afgelopen week. Kinderen hadden een geweldige middag op de stormbaan en het springkussen, waarna ze een zoektocht naar de juiste spreuk konden inzetten om daarna zichzelf te belonen met een lekkere gratis suikerspin.

De oplossing van de spreuk was “Beleef de leukste kern van Zwartewaterland Zwartsluis” en de bijkomende vraag van hoeveel letters waren wit was als antwoord nul want ondanks de kleur van het papier waren de letters natuurlijk zwart.
De winnaar van de puzzeltocht is Jarne Weijs uit Sint Jansklooster. Hij krijgt een speelgoedcadeaubon toegestuurd.

Vanaf vier uur waren de jongeren aan de buurt en vanaf zeven uur de volwassenen bij het boegsprietlopen. De winnaars;
Bij de jongeren was Nr 1 Nena Visscher
Nr 2 Bart Marsman
Nr 3 Rosalie Marsman
En als leukste verkleed de 5 jarige Nathan van de Berg als boer Jan
Bij boven de 12 jaar. Nr 1 Carl Vos
Nr 2 Rick Smelt
Nr 3 Robin Marsman
En als leukste verkleed Tom Zeilemaker als de nieuwe burgemeester van Zwartewaterland.

Komende week is er de zomerbraderie. Met een zestigtal kramen zal de route via Stationsweg, Nieuweweg, Kerkstraat en Handelskade een mooi rondje van de kern van Zwartsluis geven. Ook zal er een springkussen voor de allerkleinste zijn en wordt er straattheater door Shell Amsterdam verzorgd.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice