19 april 2024 Gebruikers online: 22
Agenda
Active creations

DESZ trapt het seizoen af

Geplaatst op: 12 augustus 2018

Tekst en foto's Henk Kuik

Zaterdagmorgen is de eerste selectie van DESZ, aangevuld met een aantal JO 19 spelers, begonnen aan het voetbalseizoen. Onder leiding van het nieuwe trainersduo Blom en Brandsma werd de nog niet geheel compleet aanwezige selectie onderworpen aan de eerste oefeningen. Tussen de middag is er een lunch en in de middag wordt de training voortgezet.

Aanstaande zaterdag speelt het eerste team uit tegen Olympia’28 uit Hasselt. Het team van oud DESZ trainer Jarrish Keizer komt het komende seizoen weer uit in de 3e klasse Oost. Aanvang 14.30 uur.

Op donderdag 23 augustus komt het team uit in de Steenwijktorencup van d’Olde Veste’54 in Steenwijk. Daarin speelt het die avond om 20.00 uur tegen Alcides uit Meppel. Alcides promoveerde afgelopen seizoen via de nacompetitie naar de Hoofdklasse. Ook komt het op dit toernooi uit tegen nog een Meppeler vereniging. Namelijk tegen MSC/Amslod op 25 augustus om 13.00 uur. Ook MSC speelt in de zondag Hoofdklasse.

Op dinsdag 28 augustus wordt er geoefend tegen Be Quick’28 uit Zwolle. Tegen de tweede klasser in Oost wordt er in Zwartsluis om 20.00 uur aangevangen.

Daarna wordt er voor de KNVB beker gespeeld tegen IJVV uit IJsselmuiden op zaterdag 1 september, op zaterdag 8 september thuis tegen VVI en tenslotte op zaterdag 15 september uit tegen SC Emmeloord. IJVV speelt in de tweede klasse Oost, VVI in de tweede klasse Noord en SC Emmeloord in de zondag tweede klasse.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice