29 maart 2024 Gebruikers online: 28
Agenda
Active creations

Via de Coop naar De Hoge Veluwe

Geplaatst op: 16 augustus 2018

Dat er ook na de zomer genoeg redenen zijn om lekker naar buiten te gaan, bewijst Coop met de nieuwe spaaractie. Van 3 september tot en met 28 oktober 2018 kunnen klanten van Coop Luuk Kleine sparen voor een gratis tweede toegangskaartje voor het Nationale Park De Hoge Veluwe.

Het Nationale Park De Hoge Veluwe ligt in Gelderland en is goed bereikbaar vanuit het hele land. Het park van zo’n 5.400 hectare bestaat uit loof- naald- en gemengde bossen, heidevelden, grasvlakten en stuifzandlandschappen. Je vindt er talloze dieren zoals edelherten, reeën, moeflons en wilde zwijnen.

Luuk Kleine: “Bij Coop stimuleren we op verschillende manieren een gezonde levensstijl. Ook met de nieuwe spaaractie ‘Met Coop naar buiten’ brengen we onze klanten in beweging. Het Nationale Park De Hoge Veluwe is een prachtig gebied om te wandelen en te fietsen. Dankzij de spaaractie trekken klanten er met het hele gezin, voordelig op uit!”

Tijdens de actieperiode – van 3 september tot en met 28 oktober 2018 – ontvangen klanten bij elke 5 euro* aan boodschappen 1 spaarzegel. Een volle spaarkaart (12 zegels) is goed voor een voucher. Deze voucher kan tot en met 31 december 2018 verzilverd worden voor een gratis tweede dagkaart** voor het Nationale Park De Hoge Veluwe op www.hogeveluwe.nl/coop. Klanten kunnen het park met de dagkaart(en) bezoeken tot en met 31 december 2019.

Gedurende de looptijd van de spaaractie kunnen kinderen bij Coop Luuk Kleine ook acht weken lang leuke dierenstickers verzamelen. Alex ter Heide: “Er zijn acht gratis stickers met afbeeldingen van ‘The Big 8’ van de Hoge Veluwe beschikbaar, die kinderen op een mooie poster kunnen plakken. Elke week is er een nieuwe sticker verkrijgbaar bij de kassa en servicebalie.”

*Exclusief cadeaubonnen en wettelijk niet toegestane artikelen

**Tweede dagkaartje gratis is geldig voor een dagkaart voor volwassenen ter waarde van €9,50 of kinderdagkaartje ter waarde van €4,75 waarbij het goedkoopste kaartje gratis is

 

[einde bericht]

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice