16 juli 2019 Gebruikers online: 11
Agenda
Active creations

Seniorenorkest begint aan seizoen

Geplaatst op: 21 september 2018

Het seniorenorkest Fair is na een welverdiende zomervakantie weer gestart met haar twee wekelijkse repetities op de dinsdagmiddag. De naam Fair staat voor de samenvoeging van Hasselts Fanfare en Chr. Muziekvereniging Irene, senioren die samen muziek maken naast het lidmaatschap van hun eigen vereniging.

Overigens staat Fair niet alleen open voor leden van genoemde verenigingen, ook voor anderen is er een plaatsje. Ieder die een instrument uit de fanfarebezetting kan bespelen, is welkom. De groep muzikanten musiceert vooral om de gezellige sfeer en laat een aantal keren per jaar van zich horen tijdens een  concert of begeleiding van een kerkdienst. De 35 muzikanten komen niet alleen uit Hasselt, maar ook uit Genemuiden, de Wijk, Doornspijk en Zwolle.

Samen weten ze er een leuke middag van te maken. Dirigent, Leo Torn, draagt daar zeker aan bij en onder zijn bekwame leiding is het fijn musiceren. Vanuit de bibliotheken van beide verenigingen is muziek beschikbaar en de muziekkeuze is dan ook eigentijds en van populair tot Bach komt op de lessenaar.

Heeft u een blaasinstrument en wilt u informatie neem dan contact op via w.van.hasselt@ziggo.nl of tel. 038-4771207.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice