Active creations

DESZ begint seizoen met nederlaag

Geplaatst op: 22 september 2018

Foto Jan Willem Oldenbeuving

DESZ is het nieuwe seizoen met een nederlaag begonnen. Uit bij The Knickerbockers eindigde de wedstrijd in 1-0. Ondanks kansen voor DESZ, was de overwinning voor de studentenploeg uit Groningen niet onverdiendĀ te noemen.

De eerste helft ging redelijk gelijk op met kansen voor beide ploegen. Naberman was nog het dichtst bij een treffer, een voorzet van hem raakte pardoes de lat. Direct na rust kwam de thuisploeg op voorsprong. Na een situatie waarbij DESZ de bal niet kon uitverdedigen werd gescoord.

Ook daarna bleven beide ploegen kansen krijgen. Een indraaiende hoekschop van Danny Moorman raakte nog de paal, maar tot scoren kwam DESZ niet. Volgende week wacht de eerste thuiswedstrijd tegen Klazienaveen.