20 april 2024 Gebruikers online: 31
Agenda
Active creations

Eerste winst voor tafeltennissers

Geplaatst op: 23 september 2018

Het eerste senioren team van TTV Zwartsluis behaalde een mooie zege in Heino. De spelers konden terug kijken op een mooie wedstrijd, tegen het achste team van Heino. In de eerste twee partijen was er winst, de derde ging helaas nipt verloren.

Het dubbelspel liet een sterk duo zien aan de Sluziger kant. Tussenstand een 3-1 voorsprong. Daarna waren er drie partijen te zien waar het onderlinge verschil erg klein was. In alle drie de partijen ging de winst naar Zwartsluis. Vervolgens sloeg Heino nog één keer toe. De laatste twee partijen gingen weer naar Zwartsluis. De eindstand was een goede 8-2 zege. De eerste competitiewedstrijd ging met 6-4 verloren. Het team staat op dit moment op de derde plaats.

Het tweede team speelde thuis tegen GTC, team drie. In deze wedstrijd was er niet veel eer te behalen voor ons tweede. De spelers uit Genemuiden gingen met een 9-1 zege naar huis. De eerste wedstrijd ging ook al verloren. Tegen Wham Nieuwleusen één kwamen zij tot vier punten. Zij staan op dit moment laatste.

Het derde team speelde ook thuis en speelde tegen het tweede team van Wijhe. Ons derde kwam niet goed uit de startblokken, deze wedstrijd ging met 7-3 verloren. Hun eerste wedstrijd ging met 9-1 verloren. Ook zij bezetten helaas de laatste plaats.

Het vierde team speelde tegen Batfighters, team 2. In Elburg was het vierde   niet in staat om tot een zege te komen. De eindstand was een 8-2 nederlaag. De competitie was zo goed begonnen, tegen ‘s-Heerenbroek behaalden zij een 8-2 zege. Dit team staat na twee wedstrijden op de vierde plaats.

Het eerste jeugdteam speelt op een zeer hoog niveau. Het komt namelijk uit in de eerste klasse. Dat is een mooi succes voor na alle energie die er de afgelopen jaren ingestoken is. Nu moeten de resultaten nog komen. De eerste wedstrijd ging met 8-2 verloren tegen Vitesse, team 1. De spelers uit Hengelo waren steeds net iets beter. De tweede wedstrijd ging ook verloren, dit keer met 7-3.

Het tweede team speelde in Dronten, er werd een 7-3 zege behaald op Dronten, team 1. De eerste wedstrijd tegen De Veluwe, team 4, eindigde in een 5-5 gelijkspel.

Het derde team doet het goed. Deze week speelde dit team ook in Dronten. Het werd een 7-3 zege. Hun eerste wedstrijd eindigde  in een 5-5 gelijkspel. Hier was de tegenstander het tweede team van Wijhe.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice