18 april 2024 Gebruikers online: 25
Agenda
Active creations

JW Stoffering voortvarend van start

Geplaatst op: 24 september 2018

Het gaat goed met JW Stoffering in Hasselt. Sinds januari is Jan-Willem van ’t Wout actief vanuit het pand aan de Productieweg 18c in Hasselt. Vanuit heel Zwartewaterland maar ook daarbuiten weet men hem te vinden.

Klanten, waaronder ook grote bedrijven, komen bij hem terecht voor het stofferen van bijvoorbeeld meubels, schepen, voertuigen en zadels. JW Stoffering is dus breed inzetbaar. In het voorjaar zijn het met name tuin- en bootkussens die van ’t Wout onder handen neemt. Momenteel zijn het veelal auto’s, waaronder ook oldtimers, waarvan hij stoelen en hemels repareert. In de herfst/winter gaat het voornamelijk om binneninterieur, zoals stoelen en bankstellen. Maar ook wordt er in menig botenstalling al begin gemaakt met jacht stoffering voor het nieuwe vaarseizoen. JW Stoffering is eveneens gespecialiseerd in zadelreparaties, van bijvoorbeeld brommers en motoren.

Bij alles geldt dat maatwerk leidend is. Vooral bij schepen, met binnenin weinig rechte lijnen, is dat onontbeerlijk. “Veel stoffeerders vinden dat toch lastig, maar wij zijn er goed in”, aldus van ’t Wout. “We zijn daarnaast servicegericht, met een heel goede prijs/kwaliteitsverhouding.”

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice