29 maart 2024 Gebruikers online: 30
Agenda
Active creations

Tafeltennissers goed op dreef

Geplaatst op: 1 oktober 2018

Het eerste seniorenteam van TTV Zwartsluis behaalde opnieuw een mooie zege. Dit maal was het team met 6-4 te sterk voor de spelers van NTC Leo-gang sl, team 3 uit Nunspeet.

De Sluziger spelers doen het zeer goed. In deze spannende wedstrijd lieten zij zien dat zij thuis horen in de derde klasse. Bij het begin van de avond stond Zwartsluis net achter het team uit Nunspeet. Dus bij een gelijkspel bleven zij in het voetspoor van de koplopers. Door de winst staat Zwartsluis 1 op de tweede plaats. Het onderlinge verschil in de stand is nog niet groot, de koploper heeft één punt meer, de voorlaatste staat maar drie punten achter. Maar het begin van de competitie is in ieder geval goed.

Het tweede team speelde thuis tegen Smash-in, team 2. De spelers uit Ens waren te sterk voor ons tweede team. Er was veel strijd te zien maar de winst ging bijna iedere keer naar Smash-in. Zij gingen dan ook met een 8-2 zege naar Ens.

Het derde team speelde in ’s- Heerenbroek,  tegen het eerste team van ‘s-Heerenbroek kon het derde niet meer dan drie punten binnen halen. Deze wedstrijd ging dus met 7-3 verloren.

Het vierde team speelde tegen TT Zwolle, team 11. In deze wedstrijd waren de spelers in staat om tot een zege te komen. De eindstand was een 6-4 zege.

DE JEUGD HEEFT HET MOEILIJK

Het eerste jeugdteam speelde in Apeldoorn. Tegen het eerste team van de Brug kwamen zij er weer niet aan te pas. Dit keer was de nederlaag met 8-2 wel iets te groot. Maar zij blijven er in geloven dat het beter zal gaan in de komende weken.

Het tweede team speelde in Staphorst. Daar was het derde team van Staphorst  de tegenstander. In een gelijk opgaande wedstrijd was de eindstand een 5-5 gelijkspel.

Het derde team speelde ook in Staphorst. Het vierde team van Staphorst was met 7-3 te sterk voor ons derde.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice