19 juni 2019 Gebruikers online: 50
Agenda
Active creations

Zaterdag Open Huizen Dag

Geplaatst op: 1 oktober 2018

Twee keer per jaar vindt de landelijke NVM open huizen dag plaats. Zaterdag 6 oktober trekken duizenden woningzoekers erop uit om te koop staande woningen vrijblijvend en zonder afspraak te bezichtigen. In totaal doen er circa 12000 huizen mee in Nederland.

De markt is behoorlijk veranderd. Zo zijn er op dit moment heel veel zoekers maar is er minder woningaanbod. Door de laagdrempeligheid van de NVM Open Huizen Dag zullen er daarom – waarschijnlijk veel meer dan voorheen – latente doorstromers komen kijken, aldus Bonthuis Vaartjes Makelaars.

“De afgelopen dagen en weken hebben wij veel extra aandacht gegenereerd voor onze deelnemende huizen”, aldus Freek van den Berg van Bonthuis Vaartjes Makelaars. “Zowel op Funda als via gerichte sociale media campagnes bereiken wij kandidaat kopers, daarnaast plaatsen wij in de week van het Open Huis diverse advertenties in lokale bladen. Tevens zijn de deelnemende woning goed te herkennen middels speciale stickers op de te koop borden.”

Van woningen die hebben deelgenomen aan de vorige NVM Open Huizen Dag was 12 weken later 37% verkocht. Van woningen die niet hebben deelgenomen was 23% verkocht. Om huizenkijkers optimaal van dienst te zijn, zijn onze kantoren tijdens het Open Huis ook geopend, aldus van den Berg. Het deelnemende aanbod is terug te vinden via https://tinyurl.com/y9omugmk

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice