17 september 2019 Gebruikers online: 16
Agenda
Active creations

Nieuwe site voor woningzoekers

Geplaatst op: 3 oktober 2018

Met ingang van 2 oktober kunnen woningzoekenden in de regio Zwolle, Kampen, Steenwijkerland en Zwartewaterland gebruik maken van een vernieuwde website ´De Woningzoeker´(www.dewoningzoeker.nl).  

De vernieuwde website is gebruiksvriendelijk en ook goed te gebruiken op de telefoon en de tablet. Er zijn nieuwe mogelijkheden toegevoegd aan de website, zoals het bijhouden van reacties op woningen, het uploaden van documenten en een uitgebreide kennisbank. Tot slot heeft de nieuwe Woningzoeker een compleet vernieuwd, eigentijds uiterlijk gekregen. Woningzoekenden krijgen deze week een e-mail of een brief met informatie over de inlogprocedure. Gebruiksvriendelijkheid en mogelijkheden voor digitale dienstverlening zijn de uitgangspunten geweest voor dit project. Leverancier van de website is Zig Websoftware.

Regionale samenwerking

De website is een (inmiddels jarenlange) regionale samenwerking tussen de woningcorporaties Beter Wonen IJsselmuiden, deltaWonen, Openbaar Belang en SWZ. Vanaf 2 oktober 2018 sluit ook Wetland Wonen uit Vollenhove zich aan bij deze samenwerking. De huurwoningen van Wetland Wonen worden nu ook aangeboden via www.dewoningzoeker.nl. Hierdoor ontstaan er meer zoekmogelijkheden voor de woningzoekenden uit genoemde regio’s.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice