29 maart 2024 Gebruikers online: 28
Agenda
Active creations

SKZ op de muzikale toer

Geplaatst op: 3 oktober 2018

Doordat de basisscholen in Zwartsluis dit schooljaar zijn overgestapt naar een continurooster zijn de middagen op de BSO langer geworden. Stichting Kinderdagcentra Zwartewaterland speelt hierop in door het aanbieden van andere activiteiten op de middagen.

Zo slaan SKZ en Muziekschool Grandesco de handen ineen en bieden in de periode tussen de herfst- en kerstvakantie muzieklessen aan tijdens de bso. In de periode van 8 weken worden er allerlei vormen van muziek aangeboden. Deze AMV-lessen (algemene muzikale vorming) zijn gericht op kinderen van de basisschool, dus van 4 tot circa 12 jaar oud.

SKZ meldt nadrukkelijk dat zij het belangrijk vinden dat alle basisschoolleerlingen hieraan kunnen meedoen, ongeacht of ze naar de bso gaan bij SKZ of niet. Er wordt een kleine eigen bijdrage gevraagd van slechts €4,50. Voor kinderen die wel naar de bso gaan geldt een gereduceerd tarief.  Bij voldoende aanmeldingen worden er 2 groepen opgestart, voor de onderbouw en voor de bovenbouw, zodat iedereen op eigen niveau les kan krijgen.

Voor meer informatie en voor aanmelding kunt u terecht bij SKZ via communicatie@kdc-zwartewaterland.nl

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice