28 maart 2024 Gebruikers online: 39
Agenda
Active creations

Feestavond vrijwilligers De Schans

Geplaatst op: 4 oktober 2018

Tekst en foto Roel Huls

De vrijwilligers van De Schans kregen woensdagavond een feestavond aangeboden namens IJsselheem en De Nieuwe Schans. Dit als dank voor hun grote inzet en betrokkenheid om elke keer weer beschikbaar te zijn voor alle activiteiten die worden georganiseerd.

Herma Sybrand was op zoek gegaan naar een leuke invulling van de vrijwilligersavond. Met De Vrolijke V.I.P. Show was een gevarieerd avondvullend programma in huis gehaald. Cabaret, entertainment, humor en veel interactie stonden garant voor een gezellige avond. In deze show gaat Marc Vrolijk op zoek naar échte VIPS. Waar Bekende Nederlanders zichzelf doorgaans als VIPS beschouwen beweert Marc het tegendeel. Betrokken mensen, of dat dorpsgenoten, personeel, vrijwilligers of familie betreft, maken het verschil. De vrijwilliger staat centraal en is de VIP.

Diny van Veen werd winnaar van de ‘grote vrijwilligers kwis’ en werd benoemd tot ‘Vrijwilliger des Vaderlands’. Het lied ‘Je bent goud waard’ was een ode aan alle vrijwilligers. Tijdens de pauze was er een hapje en een drankje. Ook kregen de bijna honderd aanwezigen aan het eind van de avond een kleine attentie mee als dank en waardering.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice