19 juni 2019 Gebruikers online: 38
Agenda
Active creations

Heren Pegasus verliezen in eigen hal

Geplaatst op: 8 oktober 2018

De heren van Pegasus verloren zaterdag in de eigen hal. Ze speelden een wedstrijd met twee gezichten.  Onder toeziend oog van een handjevol mensen en twee enthousiaste mini’s van de week verloren ze de eerste set met ruime cijfers, tegen de ervaren mannen van Olhaco, met 14-25.

De tweede set was compleet anders en boden de Sluzigers goed weerstand met aanvallend spel. Ze toonden geen ontzag meer voor het sterke blokkeren van Olhaco. De set ging nipt verloren met 23-25.

Pegasus ging in de derde set op dezelfde voet verder en overliep de Hoogeveners op conditie en vechtlust. Met 25-19 ging de derde set naar Zwartsluis en leek een 5e set in de lucht hangen.

Helaas was de vierde set weer een kopie van set 1: veel fouten en weinig aanvalskracht. Deze set eindigde in 9-25. En zo was een 1-3 nederlaag een feit. Aanstaande dinsdag staat het eerste bekerduel op het programma, een uitwedstrijd OP Urk! Vrijdag reizen de mannen af naar Smilde ook in de competitie tegen Fama weer winst te pakken…….

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice