19 juni 2019 Gebruikers online: 40
Agenda
Active creations

Tafeltennissers blijven winnen

Geplaatst op: 8 oktober 2018

Het eerste seniorenteam van TTV Zwartsluis was de afgelopen week weer goed op dreef. Tegen het tweede team van Harderwijk wisten de Sluzigers een 7-3 zege te behalen. De wedstrijd kende een sterke start van Zwartsluis, de eerste twee partijen werden in winst omgezet. Daarna deed Harderwijk iets terug. Het dubbelspel was weer uitstekend van Zwartsluis en zo kwam de tussenstand op 3-1.

Daarna waren er weer twee zeges voor de thuisploeg. Met nog vier partijen te gaan, was de opdracht:  kijken of er nog een zege uit te halen was. Deze vier partijen werden gelijk verdeeld. De eindstand was dus een 7-3 zege waar de spelers van Zwartsluis 1 erg blij mee waren. Zij blijven op de tweede plaats staan.

Het tweede team speelde in Zwolle, tegen Tafeltennis Zwolle, team 9. Het tweede zit in een lastige poule, zo was het deze week weer moeilijk om tot winst te komen. Aan het eind van de avond wisten de spelers maar twee winstpunten mee te nemen naar Zwartsluis.

Het derde team speelde in Hattem. Daar was de tegenstander het zevende team van Smash ’70. Het vierde begint op gang te komen, deze week waren zij dicht bij een zege. Maar aan het eind was er een 6-4 nederlaag.

Het vierde team speelde thuis tegen het vierde team van Harderwijk. Door de 6-4 winst, wist het afstand te nemen van de tegenstander, het vierde staat mooi in het midden van de ranglijst.

DE JEUGD HEEHT DE EERSTE WINST BINNEN

Het eerste jeugdteam speelde thuis.Tegen het eerste team van NTC Leogang uit Nunspeet wisten de jongens een zeer goede wedstrijd te spelen. Aan het eind was er een mooie 7-3 zege. Door dit resultaat hebben zij weer aansluiting bij de andere teams en kan het wel eens een mooie competitie worden.

Het tweede team speelde thuis tegen het vierde team van Kampenion, uit Kampen.  Aan het eind was er een 6-4 zege voor het Sluziger team.

Het derde team speelde ook tegen een team uit Nunspeet. Het vierde team van NTC was met 7-3 te sterk voor de twee spelers van Zwartsluis.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice