19 juni 2019 Gebruikers online: 30
Agenda
Active creations

Dag van de Mantelzorg

Geplaatst op: 11 oktober 2018

Contactgroep en Steunpunt Mantelzorg Zwartewaterland  vindt het belangrijk dat mantelzorgers weten dat ze er niet alleen voor staan en dat hun inzet gewaardeerd wordt. Vandaar deelname aan de Dag van de Mantelzorg. Thema op 9 november is “Verras de mantelzorger” en  de dag staat daarom in het teken van ontspanning, ontmoeting en verrassing.

Contactgroep en Steunpunt Mantelzorg Zwartewaterland nodigt alle mantelzorgers uit om deze dag samen te vieren. Locatie is dit keer Zorgboerderij Polderzicht aan de Oude Wetering in Mastenbroek. De dag start met de uitreiking van de mantelzorgcomplimenten door wethouder Knol. Daarna is er een rondleiding op de boerderij en onder het genot van eten en drinken kan er naar accordeon- en mandolinemuziek worden geluisterd.

De entree bedraagt 5,00 per persoon. De dag duurt van 16.00-21.00. Voor vervoersproblemen wordt een oplossing gezorgd. Aanmelden kan voor 3 november bij
Lia Ruitenberg: l.ruitenberg@ijsselheem.nl of 06-13014955.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice