23 april 2024 Gebruikers online: 34
Agenda
Active creations

Tafeltennissers lopen tegen nederlaag aan

Geplaatst op: 15 oktober 2018

Het eerste seniorenteam van TTV Zwartsluis kwam tegen het zevende team van TTZwolle niet tot winst. In de strijd om de eerste plaats op de ranglijst moest Zwartsluis met twee punten verschil winnen. De wedstrijd verliep echter anders dan verwacht.

Er was eerst nog wel een zege, maar daarna gingen er twee partijen naar Zwolle.  Zwartsluis zette de vierde man in voor het dubbelspel, wat een goede greep was. Door de winst was de tussenstand twee twee. Na het dubbel waren er nog zes partijen te spelen. Ondanks veel strijd en games ging iedere partij naar Zwolle. De eindstand was een 8-2 nederlaag.

Het tweede team speelde in Dalfsen, tegen het vierde team van DTV’84. Het tweede pakte zijn eerste zege van het seizoen. In de eerste vijf partijen was er vier keer winst voor Zwartsluis. In de tweede serie van vijf partijen lagen de teams wat dichter bij elkaar, maar Zwartsluis was met drie zeges de beste. De eindstand was een 7-3 zege.

Het derde team speelde thuis tegen het derde team van de Spinners. De spelers uit Emst waren gezien de standen, net iets beter dan die van Zwartsluis. Aan het eind van de avond was er een 7-3 nederlaag.

Het vierde team speelde in Emmeloord. Tegen het derde team van Emmeloord was het lastig om tot winst te komen. Ook in deze wedstrijd was er aan Zwartsluiziger kant een vierde speler mee voor het dubbelspel. Maar dat ging helaas verloren. De eindstand was hier ook een 7-3 nederlaag.

DE JEUGD BOEKTE OPNIEUW WINST

Het eerste jeugdteam speelde thuis, tegen het eerste team van Torenstad uit Zutphen. Ook deze week waren  de jongens van het eerste goed bezig. In het begin hadden zij het moeilijk tegen het nogal verdedigende spel van Torenstad. Zij kwamen met drie nul achter maar herstelden het daarna en liepen uit naar 6-3. De laatste partij ging verloren maar er was weer een zege, dit maal met 6-4.

Het tweede team speelde  tegen het derde team van Torenstad. Een zware wedstrijd voor het tweede team, winst zat er al snel niet meer in.  Aan het eind was er een 8-2 nederlaag voor het Sluziger team.

Het derde team speelde tegen het tweede team van Emmeloord. Doordat  Zwartsluis maar twee spelers had, stonden zij al met drie nul achter. Aan het eind waren er dan ook niet meer dan drie punten voor Zwartsluis.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice