19 april 2024 Gebruikers online: 24
Agenda
Active creations

Volle banen bij LTVZ

Geplaatst op: 15 oktober 2018

Het gehele weekend was het een drukte van belang op de tennisbanen van LTV Zwartsluis. Op zaterdagmiddag 13 oktober werd het jaarlijks terugkerende junior-seniortoernooi georganiseerd door de jeugdcommissie.  Alle jeugdleden konden hun ouders/grootouders/buren uitnodigen om samen te dubbelen tegen andere koppels.  Er werd op alle 5 banen + het minibaantje druk getennist in de brandende zon. Er werd volop ranja gedronken en broodjes knakworst gegeten.  Voor de twee besten van elke poule was er zowel voor de ouder als het kind een leuke prijs!

Op zondag 14 oktober was het de hele dag erg vol op de parkeerplekken. Er werd namelijk een groot jeugdtoernooi georganiseerd.  Er kwamen maar liefst 73 kinderen uit de hele omgeving naar het park. Vooral kinderen uit Hasselt, Meppel, Zwolle, Kampen, Ruinen en  Zwartsluis waren in grote getalen aanwezig. Het toernooitje was georganiseerd voor de jonge jeugd van 5 – 12 jaar, waarbij iedereen op eigen niveau aan het toernooitje mee kon doen.

De kinderen werden in groepjes van ca. 20 kinderen ingedeeld, waarbij de jongste kinderen in categorie rood begonnen aan hun toernooitje. Het plezier stond voorop en het tennissen tegen andere kinderen centraal.  Voor elk kind, onafhankelijk van resultaat, een mooie tenniskids haarband en een medaille.  Daarnaast kon iedereen kans maken op extra prijzen bij de verloting, zoals tennisrackets, tennisballen, grips, dempers en speelgoed.

Ook werd er de gehele dag heerlijk gespeeld bij het speeltuintje, op de minibaan, op de oefenbaan en gesprongen op het springkussen van Bonthuis&Vaartjes. Een mooi geslaagd tennisweekend met fantastisch weer!

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice