19 april 2024 Gebruikers online: 17
Agenda
Active creations

ZvZ verzamelt goud in Steenwijk

Geplaatst op: 15 oktober 2018

Zwemvereniging Zwartsluis (ZvZ) nam zaterdag met 13 zwemmers deel aan de Klaverblad Sprintwedstrijd in Steenwijk. De in totaal 250 deelnemers van diverse verenigingen uit de regio zwommen 50 meter vrije slag, schoolslag, vlinderslag en rugslag. Door de tijden bij elkaar op tellen, werd duidelijk welke zwemmers het goud, zilver en brons in ontvangst mochten nemen. Voor ZvZ was er in de categorie meisjes junioren 1 een gouden medaille voor Feline Sam.

Naast deze medaille waren er maar liefst 17 persoonlijke records voor de zwemmers van ZvZ. Zo zwom Floor Rietman de grootste verbetering door haar tijd op de 50 meter rugslag van 54.39 naar 51.60 te brengen. Kim Schraa zette een geweldige prestatie neer door als enige zwemmer van ZvZ op alle vier de afstanden een PR te zwemmen. Kijk voor de tijden van alle zwemmers op www.knzb.nl/vereniging__wedstrijdsport, ga onder het kopje wedstrijdsport naar webkalender, selecteer de juiste datum en klik deze wedstrijd aan.

Professionele begeleiding
ZvZ is een vereniging met ruim honderd zwemmers, waarvan er zo’n 65 op verschillende niveaus actief zijn in het wedstrijdzwemmen. Waar de recreatieve zwemmers twee keer per week onder begeleiding van een trainer hun baantjes maken, trainen de wedstrijdzwemmers twee, drie of zelfs vier keer per week onder professionele begeleiding om hun persoonlijke prestaties te verhogen. Kijk voor meer informatie www.zvzwartsluis.nl.

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice