28 maart 2024 Gebruikers online: 70
Agenda
Active creations

Dick Visserman nieuwe voorzitter CDA

Geplaatst op: 17 oktober 2018

Tijdens de ledenvergadering dinsdag van het CDA Zwartewaterland heeft Egbert Knoeff het voorzitterschap overgedragen aan Dick Visserman. Knoeff was sinds 2013 voorzitter en voorheen onder andere lid van Provinciale Staten in Overijssel. Na een terugblik op zijn periode als voorzitter van het CDA Zwartewaterland bedankte hijt het bestuur, de fractie en de leden voor de plezierige samenwerking in de afgelopen periode.

Op dezelfde avond heeft het CDA afscheid genomen van Geert Terwel als bestuurslid. Terwel werd bedankt voor zijn inzet voor het CDA. Met name werd genoemd het tegenwicht dat hij kon zijn en het andere licht dat hij op bestuurlijke kwesties kon laten schijnen.

Tijdens een presentatie voor de leden heeft Marco van der Vegte, lid van Provinciale Staten van Overijssel, uitleg gegeven over de taken van Provincie en wat het werk van Statenlid inhoudt.

Tijdens de ledenvergadering zijn de kandidatenlijsten vastgesteld voor de Provinciale Staten en de Waterschap verkiezingen. Daarnaast zijn de conceptverkiezingsprogramma’s voor de Staten- en Waterschap verkiezingen 2019 ongewijzigd vastgesteld. Vanuit Zwartewaterland staan Margreet Bosma-van Wieren en Gert van Lente op de kandidatenlijst voor het CDA Overijssel.

De verkiezingen worden gehouden op 20 maart 2019.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice