20 april 2024 Gebruikers online: 27
Agenda
Active creations

Zwemmers actief in Zwolle

Geplaatst op: 21 oktober 2018

Zwemvereniging Zwartsluis (ZvZ) deed zaterdag in Zwolle met 11 zwemmers mee aan deel 1 van het junioren/jeugd circuit. Dit type wedstrijd bestaat uit voorrondes en finales. In het begin van de wedstrijd zwem je voorrondes (400 meter vrije slag, 200 meter  rugslag, 200 meter wisselslag) waarmee je je kunt plaatsen voor de finales die aan het eind van de wedstrijd plaats vinden. Tussendoor kun je nog andere slagen zwemmen waarmee je je tijd kunnen aanscherpen.

Voor deze finales was Julian Hansman geplaatst op de 100 meter vrije  slag, Féline Sam, Anna Klomp, Roos Schuite en Carlijne Sam mochten de finales  zwemmen op de 100 meter rugslag en Martijn Sam, Juliëtte Jansen, Myrthe
Dorgelo en Kim Schraa plaatsten zich voor de 100 meter wisselslag. Zij  streden allemaal om een medaille in de finales.

Gouden plak
Gouden medailles waren er voor Féline Sam op de 100 meter rugslag en voor Myrthe Dorgelo op de 100 meter wisselslag. Zilver was er voor  Juliëtte Jansen en Kim Schraa op de 100 meter wisselslag. Ook Julian Hansman behaalde een zilveren plak en wel op de 100 meter vrije slag. Martijn Sam behaalde de grootste PR van de dag: hij zwom 4,5 seconde van zijn tijd af op de 200 meter wisselslag. Verder kwam Zvz totaal 29 keer aan start en behaalde in totaal 15 PR’s. Een superprestatie van alle zwemmers!

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice