19 april 2024 Gebruikers online: 24
Agenda
Active creations

Tafeltennissers komen knap terug

Geplaatst op: 22 oktober 2018

Het eerste seniorenteam van TTV Zwartsluis speelde de returnwedstrijd tegen het zevende team van TTZwolle. In Zwolle was het een zeer spannende wedstrijd. Winstkansen waren er, voor alle spelers in de onderlinge partijen. Het team van Zwolle was in het begin het gelukkigst, zij namen een 5-1 voorsprong. Het eerste team van Zwartsluis bleef geloven in een goed resultaat. Het ging de strijd aan met als eindresultaat een paar mooie en onverwachte zeges. Aan het eind van de avond was er een terechte 5-5 eindstand.

Het tweede team speelde in Zwartsluis. Tegen het vierde team van DTV’84, uit Dalfsen. Het tweede behaalde opnieuw een  zege. Na de eerste vijf partijen was er een 3-2 voorsprong voor DTV. In de resterende partijen was er vier keer winst voor Zwartsluis.  De eindstand was een 6-4 zege. Met deze winst hebben zij de laatste plaats overgedragen aan DTV.

Het derde team speelde uit tegen het derde team van de Spinners. In  Emst waren de spelers van Zwartsluis niet op hun best. Aan het eind van de avond was er alleen winst in het dubbelspel. De eindstand was een 9-1 nederlaag.

Het vierde team speelde thuis tegen Emmeloord. Tegen het derde team van Emmeloord was het opnieuw lastig om tot winst te komen. Aan het eind waren er zes winstpartijen voor Zwartsluis en vier voor Emmeloord.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice