28 maart 2024 Gebruikers online: 48
Agenda
Active creations

Jeugdsoos krijgt eindelijk vorm

Geplaatst op: 3 november 2018

Esclusa is eindelijk bezig met het inrichten van de Soos. En waar is  de jeugdsoos zonder sponsoren? Gerard Esteie en Rene Dorgelo sloegen de handen ineen voor de jeugdsoos. De toiletten van Esclusa zijn voorzien van mooie tegels die beschikbaar zijn gesteld door tegelwerken Dorgelo. Gerard Esteie van tegelzetbedrijf Esteie heeft afgelopen zaterdagochtend de tegels gelegd. “Wij zijn erg blij dat deze bedrijven dit willen doen voor ons, het scheelt ons enorm veel werk en het ziet er super uit, waarvoor enorm veel dank!” aldus vrijwilliger Tom Kisjes. 

De vrijwilligers en medewerkers van jeugdsoos Esclusa zijn de laatste tijd hard bezig met het inrichten van de soos. “Er moet nog genoeg gebeuren, het laminaat moet nog worden gelegd, en door een kleine tegenslag duurt dit langer dan gehoopt”, zegt Kisjes.

Met de juiste samenwerking moet het lukken, zo werd er eerder al verf gesponsord door Lenferink uit Emmeloord. “Het is mooi dat zij dat wilden doen, Jarno Nieborg is al druk bezig geweest en het schilderen is bijna klaar. Het is leuk om te horen dat er zoveel mensen zijn die iets voor ons willen doen.”

De komende tijd staat vooral nog in het teken van schilderen, laminaat leggen en de buitenkant van de soos. “Johan Vinke zal ergens volgende week de buitenkant bekleden met hout, dat krijgt dan een betere uitstraling dan dat de soos nu heeft”.

Esclusa hoopt over enkele weken de deuren te kunnen openen. “Het heeft allemaal lang genoeg geduurd, wij hopen volgende week een inschatting te kunnen maken wanneer we open gaan, mochten er geen tegenslagen komen.. dan kan dat proces (tot onze vreugde) nog wel is snel gaan” sluit Kisjes hoopvol af.

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice