26 april 2019 Gebruikers online: 7
Agenda
Active creations

Mooie uitvoering van Voorwaarts

Geplaatst op: 3 november 2018

Foto's Henk Kuik

Afgelopen zaterdag gaf muziekvereniging Voorwaarts Zwartsluis zijn jaarlijkse uitvoering onder de titel Totally Voorwaarts. Alle geledingen kwamen aan bod van leerling tot A orkest, de muzikale optredens werden via voice over aangekondigd door eigen leden en de avond begon met vertonen van filmpjes van de repetities dit alles technisch in mekaar gezet door Wesley Nieborg Stage Equipment.

Muzikaal begon het met Arosa: een lekker klinkende loopmars gezamenlijk met de Malletband. Na het optreden van Energy X en de openingswoorden van vice voorzitter Mathijs Corporaal werden de jubilarissen naar voren gehaald en werden gehuldigd. Ze kregen een bos bloemen en speldje van de Koninklijke Nederlandse Muziek Organisatie. Het waren Johan Oosterhof 12.5 jaar lid, 25 jaar waren de dames Ada Corporaal, Atie Hartman en Geke Francoise, en voor maar liefs 40 jaar lid werden gehuldigd Hilly Maandag, Henk Nieborg, en het echtpaar Joop van de Belt en Marjanne van de Belt.

Op de jaarvergadering word er meer aandacht aan besteed om wat zij muzikaal voor de vereniging betekend hebben. De avond werd afgesloten met het nummer van de Beatles All You Need is Love waar het publiek ook bij betrokken werd. Voorwaarts mag terug kijken op een geslaagde uitvoering mede door de grote publieke belangstelling.

foto’s Henk Kuik

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice