26 april 2019 Gebruikers online: 6
Agenda
Active creations

Tafeltennissers blijven goed presteren

Geplaatst op: 5 november 2018

Het eerste seniorenteam van TTV Zwartsluis speelde  vrijdagavond in Ens. In de wedstrijd tegen Smash-in, team 1 wilden de spelers revanche nemen voor de eerder geleden 6-4 nederlaag. De avond begon met een wedstrijd die lang duurde, gezien de game standen van boven de elf punten.

De tweede, derde en vierde wedstrijd hadden ook al veel tijd nodig. De tussenstand na deze wedstrijden was 3-1 voor Zwartsluis. Dit was een goede opsteker voor de rest van de partijen. De volgende vier partijen gingen allemaal naar Zwartsluis. Daarna was er nog een nederlaag, maar dat mocht de pret niet drukken. Het slotakkoord was weer voor Zwartsluis, en zo kwam de eindstand op een mooie 8-2 zege. In de competitiestand staat Zwartsluis 1 op de vierde plaats met maar acht punten achter de nummer één.

Het tweede team speelde in Zwartsluis thuis, tegen het eerste team van Wham uit Nieuwleusen.  Het tweede speelde een mooie wedstrijd. Het  kwam met 2-0 voor, daarna waren er drie nederlagen. De volgende vier partijen werden gelijk verdeeld. De laatste partij bracht gelijkspel of verlies, het werd verlies met 6-4. Het tweede team staat nog steeds op de laatste plaats. In de resterende wedstrijden zal alles op alles gezet moeten worden om degradatie te ontlopen.

Het derde team speelde uit tegen het derde team van Vined. In Heerde speelden de spelers van het derde wel goed, maar helaas, de winst bleef maar uit. Aan het eind van de avond was er een teleurstelende 8-2 nederlaag. Met een achterstand van 19 punten in de competitiestand is degradatie bijna niet meer te ontlopen.

Het vierde team speelde thuis tegen het derde team van ‘s-Heerenbroek. Het was niet de moeilijkste tegenstander deze avond. Het vierde nam snel een 8-0 voorsprong, toen deed de tegenstander iets terug. Aan het eind stond er een 9-1 zege op papier. Het vierde zit in een mooie strijd om de tweede plaats in de stand.

DE JEUGD KWAM OOK WEER IN AKTIE

Het eerste team moest naar Vitesse ’35, team 1. In Hengelo was het een moeilijke en zware wedstrijd. Voor het eerste jeugdteam was het een teleurstellende 9-1 nederlaag. Zij kunnen nog steeds hun vierde plaats vasthouden.

Het tweede team ging naar Apeldoorn om daar tegen De Veluwe, team 4 te spelen. Na een gelijk opgaande strijd was het Zwartsluis dat de zege mee naar huis nam. De eindstand was een 6-4 overwinning. Het tweede team staat op de vierde plaats in de stand.

Het derde team moest naar Wijhe. Zij gingen met twee spelers. Daar aangekomen waren er van Wijhe ook maar twee spelers. Dus een gelijkspel was niet mogelijk. Na acht wedstrijden was de stand 4-4. De laatste wedstrijd moest de winnaar aanwijzen. Dat was helaas Wijhe 2. In de stand staat het ons derde team op de voorlaatste plaats.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice