26 april 2019 Gebruikers online: 7
Agenda
Active creations

De VP heeft druk jaar achter de rug

Geplaatst op: 8 november 2018

Foto Active Creations

De VP, voorheen de Vollenhoofsche Poort, heeft een bijzonder druk jaar gehad. “Deels heeft dat te maken met het supermooie weer: de zomer duurde zo ongeveer van maart tot november. Maar ook de verbouwing heeft heel goed uitgepakt”, zegt Karst Kisjes zo rond het middaguur. Langzaam beginnen dan de eerste lunchers al binnen te druppelen.

De klantenkring heeft zich het afgelopen jaar verbreed, zegt Kisjes. “We hadden het imago van een snackbar en nu van een eetgelegenheid. Daardoor zien we veel nieuwe gezichten binnenkomen. Van zakenmensen die hier komen lunchen tot mensen die ’s avonds een hapje willen eten. Ook hebben we regelmatig feestjes. Bovendien loopt de cateringservice heel goed. Daarin hebben we ons assortiment ook verbreed.”

De campagne van Active Creations rondom de metamorfose heeft ook goed uitgepakt, is de indruk. “We zien veel meer Sluzigers dan voorheen, maar ook van buiten het dorp hebben we veel bezoekers. Dat moet met de campagne te maken hebben. Vanuit de omringende plaatsen zien we veel mensen, maar Zwartsluis heeft door de mooie zomer ook meer toeristen dan in de vorige jaren gehad. Daarover is volgens mij iedereen het wel eens. De bezoekers kwamen overal vandaan.”

“Ook uit Belt-Schutsloot…”, klinkt het ineens in de zaak. Helmuth van de Belt, van de snackbar¬†en kroeg in het waterdorp een paar kilometer verderop, komt een kop koffie drinken. Ook hij heeft een druk jaar gehad dankzij het extreem mooie weer.

Ondanks de drukte zijn er nog plannen genoeg bij de VP. “We willen binnenkort de bovenverdieping aanpakken en dezelfde stijl als beneden geven. Die ruimte verhuren we ook wel, van darters tot lessen yoga. Verder willen we komend voorjaar het terras nog gezelliger maken”, aldus Kisjes. Hij kijkt naar buiten en ziet dan ook de kolk. Die geeft op termijn ook meer mogelijkheden. “Straks kunnen bootjes en kano’s hier bijna voor de deur aanleggen, en schaatsers stappen zo het ijs op.¬†Wie weet wat dat nog oplevert.”

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice