Agenda
Active creations

Pegasus sluit weer aan bij de subtop

Geplaatst op: 11 november 2018

Pegasus is terug in de subtop. Na een moeizame reeks wist Pegasus vorige week al te winnen van Side out met 4-0. Dit weekend was Captains Kangaroe het slachtoffer van de mannen uit Zwartsluis.

Pegasus kampt dit seizoen met een aantal blessures, waardoor er noodgedwongen gewisseld moest worden in de opstelling. Na de winst vorige week lijkt de ploeg op elkaar ingespeeld te zijn. Het spel wordt beter en de ploeg draait niet meer om 1 speler maar om het hele team. Ook tegen Captains Kangaroe was dat zichtbaar. Bij Brendan (foto) is gelukkig de lach weer terug. Hij trainde sinds 2.5 maand weer mee met de ploeg en kan snel op zijn rentree rekenen.

De eerste set in Hardenberg was er één met veel gebeurtenissen. Er werd met passie gespeeld, maar er werden ook veel fouten gemaakt. En niet alleen door de spelers werden er fouten gemaakt, de arbitrage had ook wat hulp nodig leek het. Ondanks dat kon er toch een mooie wedstrijd neergelegd worden.

De eerste set ging verloren door een wat onrustige serve pass. De libero moest eerst nog een wedstrijd coachen van zijn meiden ploeg in Friesland. En op die positie miste Pegasus de rust. Er kon geen druk gezet worden op de verdediging van de Captains. Vanaf de tweede set draaide de wedstrijd volledig om en kon Pegasus samen een vuist maken om strijd te leveren tegen de mannen uit Hardenberg, inclusief Arbitrage.

Ze speelden snel en verzorgd, en konden zo de benadeelde punten voor blijven. Met een dikke 1-3 winst in Hardenberg zit Pegasus weer op rozen en stijgen ze naar plek 3 in de competitie. Aanstaande woensdag staat een beker wedstrijd op het programma om 21.00 in de Agnieten Sporthal te Zwartsluis. Tegenstander is Set Up, de ploeg uit Ijsselmuiden.